Laddregion Mälardalen erbjuder över 1000 laddare för elbilar

Laddkort Laddregion Mälardalen

Nu tas nästa steg i Mälarenergis infrastruktursatsning för laddning av elbilar.

Mälarenergi har inom sin egen region än så länge etablerat 30 laddare och kan tillsammans med samarbetspartnern Fortum Charge and Drive erbjuda sina kunder att ladda sina elbilar vid 1 000 laddare i hela Norden. Allt är tillgängligt med samma laddkort som kunden erhåller när Mälarenergi nu släpper sin betallösning för laddning av elbilar med start idag.

Börja ladda redan idag

Via Laddregion Mälardalens hemsida skapar kunden ett konto och kan sedan börja ladda sin elbil direkt genom att använda en webb-app på sin telefon. På hemsidan finns också en karttjänst där alla laddstationer som är tillgängliga att ladda via kortet eller webb-appen finns utmärkta.

Laddare för elbil Laddregion Mälardalen
Mälarenergi har nu via Laddregion Mälardalen etablerat 30 laddare för elbil i vår region.

– Projektet fortsätter att växa och det är nödvändigt för att möjliggöra användandet av elbil i vår region men också i hela landet. Vi har etablerat 30 laddare och vårt mål är hundratals inom ett par år i samarbete med våra partners som deltar i satsningen, säger Nicklas Hällman projektledare Mälarenergi och Laddregion Mälardalen. Vi skapar förutsättningar för en hållbar utveckling inom fordonsanvändande och det är viktigt att det fungerar enkelt och smidigt för kunden, avslutar Nicklas.