El i fokus på Nacka Företagarträff

Mälarenergi Elhandel deltog under Nacka Företagarträff 2019 och pratade el.

Onsdagen den 20 februari var det dags för Nacka Företagarträff. Mälarenergi Elhandel var på plats och svarade på frågor om el – allt från elhandel till solpaneler. ”Det var roligt att det var så mycket folk på plats – en blandning av både privatpersoner och företag”, säger Frances Hendén, projektledare på Mälarenergi Elhandel i Nacka.

I år var det 25 årsjubileum för Nacka Företagarträff som hålls på Nacka Strandsmässan. Mälarenergi Elhandel var med för andra året i rad.
– Vi tycker det är ett bra forum att delta på. Det är viktigt att delta på evenemang som dessa för att vara synliga lokalt här i Nacka, säger Frances Hendén och fortsätter:
– Vi får chansen att prata med folk och berätta hur elmarknaden fungerar med allt vad det innebär. Om skillnaden mellan elhandel och elnät, och vilka elavtal som är bra.

Lokal el i Nacka

Frances berättar att det är många som inte vet att vi är ett av Nackas lokala elhandelsföretag och arbetar tillsammans med Nacka Energi.
– Vi har varit lokala och samarbetat med Nacka Energi i 15 år men inte varit så synliga. Det här är något vi vill ändra och försöker nu vara mer synliga och stötta lokalt engagemang.
Under Nacka Företagarträff delade vi monter med Nacka Energi tillsammans med deras representanter.

Nackaeffekten – för lokala företag

Nacka företagarträff är också ett bra tillfälle att få träffa andra lokala företag i Nacka och vara delaktiga i det som kallas Nackaeffekten. Under förmiddagen hölls seminarium och en speeddating där de olika företagen kunde vara med och nätverka.
– Det var givande att få en första kontakt genom speeddating, för att sedan kunna mingla runt och knyta kontakter, berättar Charlotte Jernebring, säljare på Mälarenergi Elhandel.

Mälarenergi Elhandel deltog under Nacka Företagarträff 2019 och pratade el.
Charlotte Jernebring deltog i en speeddating för alla företagare.