15 000 besökare till Mälarenergi Cup

Den 17 – 19 april genomfördes Mälarenergi Cup för sjunde året i rad. På tre år har antalet deltagande lag ökat från 150 till 340 stycken varav antalet tjejlag ökat mest. 770 matcher spelades runt om i Västerås från fredag till söndag. 6 500 spelare och tränare och cirka 15 000 besökare kom för att spela och heja fram sitt lag.

Västerås Innebandy arbetar hårt för att cupen ska upp levas som Sveriges roligaste innebandycup och huvud­arenan var i år fullproppad med  roliga  aktiviteter som trampoliner, elektronisk surfbräda, hoppborg, cirkusuppträdanden och choklad­hjul. Mitt i detta myller låg Mälarenergis uppskattade föräldralounge där det bjöds på kaffe, vatten, wifi och en laddningsstation för mobiler.

– Som huvudsponsor är vi mycket stolta och glada över att Mälarenergi Cup har utvecklats så positivt under åren och vi ser redan fram emot nästa års cup. Det är en riktig energiinjektion för vårt varumärke och för Västerås. Självklart var vi på plats och mötte alla härliga spelare, ledare, funktionärer och besökare, säger Glenn Braun, sponsor och eventansvarig på Mälarenergi.


 

Instagramtävling

Under cupen kunde lagen även delta i Mälarenergis fototävling på Instagram där priset var anmälningsavgiften till 2016 års cup. De roligaste bilderna, som spred mest glädje och energi, hade dessa tre vinnarlag: Bälinge IF P0304, IBF Örebro U F03 klass F02 och Flickor 04/05 IK Nordia.