I helgen spelas MälarenergiCup – för tionde året i rad

MälarenergiCup - Sveriges roligaste innebandycup

Mälarenergi är stolta huvudsponsorer av MälarenergiCup. I helgen, den 13-15 april, är det dags igen – för tionde gången. 290 lag och totalt ca 18 000 besökare kommer till Västerås för att spela, besöka och uppleva innebandycupen MälarenergiCup.

MälarenergiCup sätter Västerås på kartan

MälarenergiCup – Sveriges roligaste innebandy cup, riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna 8-16 år. En del av cupen är Para Cupen som erbjuder funktionshindrade möjligheten att vara med och spela. I år spelas 660 matcher runt om i Västerås. 290 lag är anmälda och det beräknas komma ca 18 000 besökare under helgen. Cupen sätter Västerås på kartan bland Sveriges alla innebandyspelare, deras tränare, supportrar med flera.

Ett hållbart samarbete med Västerås Innebandy

Mälarenergi är huvudsponsor och vi har ända sedan starten, för tio år sedan, varit engagerade i cupen tillsammans med Västerås Innebandy.

– Vi är stolta över att stödja en aktivitet som aktiverar barn och ungdomar. Genom samarbetet med Västerås innebandys ungdomssektion kan vi på Mälarenergi erbjuda många idrottande ungdomar en rolig cup som är så mycket mer än bara en cup. Det är också en chans för alla deltagande att umgås, må bra och ha skoj, säger Glenn Braun, sponsringsansvarig på Mälarenergi.

Vi på Mälarenergi deltar aktivt i utveckling, planering och genomförande av cupen och vi finns alltid på plats med en egen monter i huvudarenan, så vi får en chans att möta alla spelare och besökare.

– Mälarenergi är en fantastisk samarbetspartner, eftersom vi tänker lika. Vi tänker på människorna och samhället. Och nu har vi haft tio fantastiska år. Det visar att MälarenergiCup är en hållbar cup som utvecklas med åren. Tillsammans försöker vi hela tiden göra cupen lite bättre och lite roligare genom att hitta nya lösningar och aktiviteter. Min ambition är att vi fortsätter i minst tio år till, avslutar Jayjay McGregor, Marknad- och Cupansvarig på Västerås Innebandy.

Mälarenergi sponsrar samhälle, kultur och idrott

Mälarenergi sponsrar samhälle, kultur och idrott i regionen. Vi vill inspirera lokala företag och invånare att engagera sig i evenemang och aktiviteter. Inom idrotten sponsrar vi bland annat Team Mälarenergi dampingis i Köping, Köping Basket, Västerås Friidrott och Västerås innebandy. De sistnämnda sponsrar vi också genom att arrangera eventen MälarenergiStadslopp och MälarenergiCup Innebandy.