Mälarenergi – Årets arbetsgivare 2015 i Västerås

I går, den 10 mars, fick Mälarenergi ta emot hederspriset Årets arbetsgivare i Västerås egen näringslivsgala  Guldstänk.

Till årets upplaga av Guldstänksgalan var Mälarenergi tillsammans med Ikea Västerås och Sics Västerås nominerade i kategorin ”Årets arbetsgivare”. Priset delades ut av organisationen Jobba i Västerås (JiV) och togs emot av Mälarenergis mycket stolta vd – Magnus Hemmingsson och HR-chef Lina Öberg.

 Magnus Hemmingsson och Lina Öberg tar emot priset för Årets arbetsgivare.

Magnus Hemmingsson och Lina Öberg tar emot priset för Årets arbetsgivare.

– Det är så roligt att få ta emot utmärkelsen som Årets arbetsgivare och jag kan inte vara mer stolt. Det visar att vi jobbar på rätt sätt och har ett starkt och bra team, säger Magnus Hemmingsson, vd för Mälarenergi.

– Personalen är vår största tillgång och det är därför oerhört viktigt att de trivs och utvecklas på sin arbetsplats. De bygger vår företagskultur och är nyckeln till att vi håller våra åtaganden mot våra kunder och når våra mål, säger Lina Öberg, HR-chef Mälarenergi.

Stolthet bland medarbetarna

Priset som Årets arbetsgivare delas ut till den arbetsgivare som på ett tydligt sätt är med och bidrar till att skapa Sveriges bästa lokala arbetsmarknad, samt anses skapa en så pass stark stolthet hos sina arbetstagare att de kan rekommendera sina allra närmsta att börja jobba hos dem.

Guldstänk är Västerås egna näringslivsgala som syftar till att hylla och uppmärksamma det företagsamma Västerås. Under galan delades utmärkelser ut för att premiera framgångsrika företag/are och organisationer som utvecklar sina verksamheter och tar rollen som goda föredömen och ambassadörer för Västerås.

Vill du också arbeta på Mälarenergi?

Under 2016 kommer vi att rekrytera runt 85 nya medarbetare och just nu har vi sex lediga anställningar. Alla våra anställda har goda möjligheter att påverka och ansvara för sin egen utveckling.