Finspångs Tekniska väljer Mälarenergi som partner

Lars Nilsson, affärsområdeschef på Mälarenergi Elhandel

Finspångs Tekniska är det senaste i raden av företag som väljer Mälarenergi som partner för sin elhandelsverksamhet. Mälarenergi har lång erfarenhet av att hjälpa andra företag att starta elhandelsförsäljning.

– Vi valde Mälarenergi eftersom vi vill ha en trygg och stabil aktör som kan möta de behov vi har. Det är också positivt att Mälarenergi har flera andra partnerföretag som vi kan utbyta erfarenheter med. Dessutom har vi väldigt roligt när vi arbetar tillsammans, säger Paul Barath vd på Finspångs Tekniska.

Mälarenergi har stor erfarenhet av partnerarbete

Genom ett partnerskap kan företag som i dagsläget har elnät och/eller fjärrvärme, få hjälp att starta elhandelsförsäljning. En av Mälarenergis styrkor ligger i att vara en trygg partner. Vi har stor kunskap och erfarenhet när det kommer till elhandel och försäljning. En viktig del i partnerarbetet är att stötta och assistera under uppstarten.

– Vi erbjuder ett färdigt koncept med tillgång till en erfaren inköpsorganisation, personlig service och tillgång till Nord Pool utan egna investeringar. Vi är väldigt glada att Finspångs Tekniska har valt oss som partner och ser fram emot att samarbeta, säger Lars Nilsson, affärsområdeschef på Mälarenergi Elhandel.

Idag är Finspångs Tekniska ett miljöteknikföretag med verksamhet inom bland annat fjärrvärme, VA och avfall. Från den första januari 2019 utökar de sitt utbud med elhandel. Hjärtat i deras erbjudande är lokalproducerad el från svensk vattenkraft, och precis som Mälarenergi äger de flera vattenkraftstationer.