Idag firar vi Infraservicedagen!

Infraservicedagen den 8 november.

Dagens samhälle med allt ifrån betalningsflöden, kommunikationer, transporter, logistik och sjukvård, till duschen, spisen, surfen och värmen i det egna hemmet – bygger på en infrastruktur och service som vi ofta tar för given.

En avgörande faktor för att allt ska fungera är människorna bakom leveranserna och servicen. På Mälarenergi har vi arbetat med infraservice sedan 1861. Vi är över 700 personer som dagligen, dygnet runt arbetar för att allt ska fungera och för att hitta nya hållbara lösningar för framtiden.

Välkommen att fira Infraservicedagen 8/11 med oss!

Mälarenergi - Nu bygger vi framtidens samhälle.
Ibland är framtiden helt osynlig, fast den nästan trampar dig på tårna. Du tänker kanske bara… att livet flyter på. Och att framtiden säkert kommer nån gång … lite längre fram. Se Mälarenergis film Tillsammans mot framtidens samhälle

För att synliggöra det vi ofta tar för givet och hylla dem som får allt att fungera, instiftade vi Infraservicedagen. Kom och fira med oss idag den 8/11 på torget utanför Smedjegatan 5 i Västerås. Vi bjuder på lunchwraps, berättar mer om infraservice och visar en film om hur vi ser på framtidens samhälle. Välkommen mellan klockan 11.00 – 12.30!

Man växer av att göra skillnad

På Mälarenergi har vi över 150 olika befattningar. Därför har vi också ett brett behov av kompetenser inom allt ifrån produktion och drift, till marknad och försäljning. Undersökningar visar att hela 80% av medarbetarna är stolta över att jobba på Mälarenergi och lika många skulle rekommendera oss som arbetsgivare till sina vänner och bekanta. Det är den här typen av siffror som värmer våra hjärtan. Vill du veta mer om hur det är att arbeta med infraservice och träffa några av våra medarbetare – titta in här.