Maskotkampen fyllde torget med kärlek!

Stämningen i den kalla decembernatten var magisk när Mälarenergi bjöd in till Maskotkampen till förmån för Musikhjälpen. Maskotar, barn och gosedjur trotsade vädret och fyllde torget i Västerås med kärlek. Tillsammans såg vi till att det kom in 135 285 kr till Musikhjälpen. Tack alla ni som deltog. Tillsamman gör vi skillnad!

 

Mälarenergi stödejr Musikhjälpens arbete Sex är inte ett vapen.
Självklart var Mälarenergis egen maskot Mälle på plats för att samla in pengar och för att sprida glädje och dansa på torget i Västerås

Maskotkampen – vårt bidrag till Musikhjälpen

Mälarenergis egen maskot Mälle dansade loss med sina maskotvänner och barnen överöste oss med gosedjur. Ett härligt gäng från VSK kom med gosedjur och bjöd på pepparkakor. Vi träffade en stor isbjörn, en jättemus, Pippi Långstrump, Fantomen på operan och många många barn som ville visa upp eller skänka sina gosedjur till förmån för Musikhjälpen.

 

Mälarenergi stödejr Musikhjälpens arbete Sex är inte ett vapen.
Clara var ett av alla barn som visade upp sitt gosedjur och bidrog till att samla in pengar till Musikhjälpen.

Mälarenergi skänkte 500 kr för varje maskot som kom till torget och 50 kr för varje gosedjur. Ville barnen sedan skänka sitt gosedjur till Röda Korset, Stadsmissionen eller Brödet och Fiskarna, skänkte vi 50 kr till.

Under veckan lottade vi också ut en topptur till Västerås högsta punkt – Västerås Kraftvärmeverk. Vinnaren får en tur för två med guide.

Mälarenergi sponsrar samhälle, kultur och idrott

Vi på Mälarenergi vill att alla ska trivas och må bra i det samhälle vi alla delar. Därför sponsrar vi en rad olika företeelser inom samhälle, kultur och idrott. Vi har också nära samarbeten med regionens skolor och tar ofta emot studiebesök till våra anläggningar. För att uppmuntra en hälsosam livsstil för alla har Mälarenergi tillsammans med lokala idrottsföreningar skapat de egna arrangemangen Mälarenergi Stadslopp, MälarenergiCup Innebandy och Mälarenergi Night Run.

Vi bryr oss. Vi vill att alla människor ska få samma förutsättningar att utvecklas. Därför stödjer vi varje jul en organisation som på något sätt stöttar dem som har det svårt. Att sponsra Musikhjälpens viktiga arbete ”Sex är inte ett vapen” var självklart för oss och totalt samlade vi tillsammans med våra kunder in 135 285 kr. Läs gärna mer om hur Mälarenergi arbetar med sponsring.

Foto: Adam af Ekenstam