#OrkaMEra – små val gör stor skillnad

Av Mälarenergi AB 17 mars,2017 i , ,

Jägarvila, #OrkaMEra

Nu kör Mälarenergi igång veckoutmaningen #OrkaMEra och utmanar samtidigt andra företag att vara med. Fysisk ansträngning i vardagen kan göra mer för hälsa och kondition än vad man kan tro, och det behöver inte ta lång tid. Nu kör vi!

#OrkaMEra ska inspirera till mer rörelse i vardagen

Varje vecka, under tio veckor framöver kommer vi att presentera en fysik utmaning. Alla ska kunna vara med och utmaningen är sådan att den ska gå att göra vid arbetsplatsen, i vanliga kläder. Mälarenergi har flera friskvårdssatsningar och alla medarbetare har bland annat tillgång till välutrustade gym, fri entré till Västerås badhus och friskvårdspeng. Just nu erbjuder vi också föreläsningar inom hälsa och välbefinnande samt en kurs i mindfulness. Våra medarbetare får också möjlighet att delta i MälarenergiStadslopp som vi arrangerar tillsammans med Västerås friidrott.

Antar du utmaningen?

Nästa veckas utmaning är plankan. Läs mer om hur det går till i våra sociala kanaler där vi publicerar alla veckoutmaningar.

 

Vill du ta chansen att vinna ett aktivitetsarmband ska du ta en bild och tagga den med #OrkaMEra och publicera den på Instagram eller Facebook. Vinnaren utses sedan av en jury på Mälarenergi, där de två mest kreativa bidragen vinner ett aktivitetsarmband. Så utmana dina kompisar, grannar eller kollegor!

 

Mälarenergi AB

Mälarenergi AB

Mälarenergi är ett lokalt infraservicebolag. Våra produkter och tjänster utgör kärnan i flera viktiga samhällsfunktioner. Tillsammans med andra samhällsbyggare utvecklar vi och tar ansvar för det samhälle vi alla delar.
Mälarenergi AB

Latest posts by Mälarenergi AB (see all)