Producera din egen solel!

Solpaneler för solel

Nu är det lätt att producera solel. Mälarenergi erbjuder olika paket och tar hand om allt från din beställning till montering och installation. Det gör att du kan känna dig trygg med att montage och inkoppling sker på ett säkert sätt. Mälarenergi blir även din kontakt vid garanti och servicefrågor. Utöver de färdiga paketlösningarna av solel så kan du även få hjälp med speciallösningar efter dina önskemål.

Solel-paketen innehåller ovanpåliggande solcellspaneler, mekaniska montagedetaljer, växelriktare (inverter), solpanelsoptimerare bakom varje panel och mjukvara som gör att du kan övervaka anläggningen via din dator eller smartphone. Solpanelsoptimerarna gör att skuggade paneler inte påverkar de övriga panelerna på taket, de fortsätter att producera solel med full kapacitet. I traditionellt seriekopplade anläggningar påverkar en skuggad panel oftast prestandan på hela anläggningen.

Mälarenergi köper din solel!

Mälarenergi säkerställer att överskottet av din elproduktion mäts. Om du producerar mer solel än du använder matas överskottet ut på elnätet. Mälarenergi Elhandel köper solel av dig och nettodebiterar dig, vilket innebär att den solel du producerar har samma värde som den du använder. Under de månader som du producerar som mest solel kan det innebära att Mälarenergi blir skyldig dig pengar. Pengarna sparas som ett tillgodo som du kan använda de månader som solen inte lyser lika mycket.


Vill du har mer information?

Gå in på www.malarenergi.se/solsidan och fyll i en intresseanmälan eller kontakta Kundcenter på 021-39 50 50 eller post@malarenergi.se.