Appen Klimatkontroll – för ett skönare inomhusklimat

Med Mälarenergis app Klimatkontroll kan du styra ditt inomhusklimat direkt i mobilen. Du kan bl a se din energianvändning och göra nattsänkningar. Fjärrvärmeväxlare Värmeväxlare

Nu har Mälarenergi släppt Klimatkontroll – en smart app för ett skönare inomhusklimat. Appen riktar sig till privatkunder som köper en ny fjärrvärmecentral med ett Smart serviceavtal från Mälarenergi.

Mälarenergis nya fjärrvärmecentraler har en direkt uppkoppling till Mälarenergi. Den nya tekniken och serviceavtalet gör att kunderna får en trygg, enkel, långsiktig lösning med stora möjligheter till personlig anpassning av inomhusklimat.

Styr din fjärrvärmecentral via Klimatkontroll

Appen gör en bra tjänst ännu bättre. Nu kan våra kunder ändra temperatur, se energianvändning, göra nattsänkningar och mycket mer direkt i mobilen.

– Den nya appen gör att vi kan erbjuda våra kunder en teknisk lösning i framkant. Vi på Mälarenergi vill bidra till ett bättre framtida samhälle på alla sätt vi kan. Att ge våra kunder chansen att få en verkligt personlig anpassning av sitt inomhusklimat är en sådan sak som vi ser bidrar till ökad boendekomfort, säger Anders Tenggren som är affärsområdeschef för Energitjänster på Mälarenergi.

Tryggare och enklare värme med serviceavtal Smart

Mälarenergi erbjuder tre olika serviceavtal till din fjärrvämeväxlare/fjärrvärmecentral.

Det här ingår i alla våra serviceavtal:

• Servicebesök
• Skriftlig rapport efter besök
• Telefonkonsultation
• Tillgång till Mälarenergis resurser för felavhjälpning

I serviceavtalet Smart ingår förutom fjärrstyrning i appen Klimatkontroll även en mängd andra fördelar, som fri felavhjälpande service till dess att växlaren är tio år, självriskeliminering vid eventuell vattenskada uppkommen av värme eller vattensystemet i din fastighet samt servicebesök för statuskontroll.

Ladda ner appen Klimatkontroll

Här kan du ladda ned Klimatkontroll för Androidtelefoner:

Och här kan du ladda ned Klimatkontroll för Iphone: